Grodan

231563-24

 

Njutningen i denna övning ligger i att mannen ska röra sig i ett mjukt, konstant vaggande medan kvinnan förhåller sig alldeles stilla; hon rör bara sina muskler i vaginan för att gradvis ge mannen tillträde. Efter en nästan plågsamt långsam uppbyggnadsfas kan han därefter stöta kraftfullt för att lyckas hålla denna position och välutvecklade lårmuskler för att lyckas hålla denna position och tränga djupare in. Det är viktigt att ingenting känns obekvämt, så om han blir trött kan han rulla bakåt ner i sittande ställning och låta kvinnan rida honom i stället.

 

Ordna först med kuddarna. När kvinnan i slutfasen sänks ner på rygg är det lämpligt med ett mjukt underlag och en extra kudde under sätet, vilket gör att mannen kan tränga djupare in. Mannen sitter på huk med benen isär. Kvinnan grenslar honom. I denna ställning kan de älskande kyssas och smeka varandras könsorgan med händerna, kanske använda en massageolja för att förhöja njutningen. På så vis kan mannen ge sin partner orgasm.

 

När tiden är inne styr kvinnan in hans könsorgan i sin. Hon kommer att vara extra mottaglig för njutning. Genom att spänna och slappna av musklerna i vaginan låter hon honom tränga allt längre in. Hon stöder sig med armarna runt älskarens rygg.

 

Mannen sänker sin partner ner mot kuddarna och låter händerna glida ner mot hennes korsrygg för att ge stöd. I denna ställning kan han dra hennes underliv mot sig och stöta försiktigt genom att studsa mot hälarna.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0